BENEFICIILE PLANTELOR ASUPRA PĂRULUI

Beneficiile uleiurilor esențiale

Când vine vorba de utilizarea plantelor și extractelor vegetale pentru îngrijirea naturală a părului, există o mulțime de opțiuni benefice. Dacă sunteți în căutarea unei soluții naturale, extractele vegetale și uleiurile esențiale sunt mult mai sigure și eficiente pentru îngrijirea părului și scalpului în comparație cu produsele convenționale.

Stimulează creșterea părului

Căderea părului este o problema cu care se confruntă mulți dintre noi. Motivele sunt multiple: stres, poluare, dezechilibre hormonale, carențe de vitamine/minerale, schimbarea anotimpurilor, etc. Pentru a susține sănătatea părului și a-l ajuta să lupte împotriva factorilor nocivi de mediu, plantele medicinale pot fi de mare folos în îngrijirea părului, alături de adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Tratează eficient mătreața

O altă preocupare comună este cum să scapi de mătreață, o problemă cu care se confruntă 50% din populația lumii. Mătreața este cauzată de acumularea de piele moartă la suprafață scalpului, iar în unele cazuri mai rare poate fi provocată de o drojdie care afectează echilibrul scalpului. Un alt factor ce poate cauza mătreață sunt produsele de îngrijire a părului ce conțin ingrediente chimice agresive, ce dezechilibrează părul și scalpul și generează în plus și mâncărimi, iritații și îngrașă rapid părul.

Revitalizează părul

Oamenii tind să cheltuiască o mulțime de bani pe produse de îngrijire a părului ce promit strălucire, un păr ușor de aranjat și efecte miraculoase care din pacate mult sunt chiar novice. În loc să continuați să folosiți aceste metode convenționale nocive, folosirea uleiurilor esențiale pentru păr și a a extractelor botanice vor lucra în profunzime, oferind sănătate și frumusețe părului în mod natural. Proprietățile hidratante, calmante, antiinflamatorii și antiseptice ale uleiurilor esențiale acționează sinergic pentru a vă hrăni și revitaliza părul în mod natural.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *