Despre firma ETERA

 

În anul 1993 la Cluj-Napoca, respectul deosebit pentru natură și o pasiune mai veche pentru descoperirea efectelor miraculoase ale plantelor s-au materializat dând naștere firmei ETERA. Într-adevăr, studiul extractelor de plante a pornit din pasiune, dar de-a lungul timpului acesata s-a transformat într-o prioritate. Rezultatele cercetărilor se pot vedea în produsele create sub mărcile PLANT ACTIV și ETERA.

De la început am fost conștienți că pentru a crea produse de calitate și cel mai important pentru a le menține calitatea în timp, sunt necesare tehnologii și aparate performante și bineînțeles un spațiu de desfășurare a activității la standarde europene. Pentru aceasta am investit într-un sediu modern, în laboratoarele de cercetare, în laboratoare de analiză fizico-chimică, într-un laborator de microbiologie și în hale de producție spațioase.

Laboratoarele sunt dotate cu aparatură modernă: gaz cromatograf cu detector ionizare în flacăra, gaz cromatograf cu detector spectrometru de masă, spectofotometru, refractometru, PH-metru, microscoape, temostate, nișe de lucru sterile cu UV etc, toate acestea pentru a putea concepe produse de calitate, pentru a analiza calitatea materiilor prime care intră în compoziția lor și bineînțeles pentru a verifica produsul finit pe care îl oferim clienților noștri.

Pentru halele de producție sau achiziționat utilaje moderne pentru prepararea cu ușurință și în condiții de igienă strictă, a tuturor produselor noastre. Însă cei care într-adevăr dau valoare tuturor acestor lucruri sunt oamenii noștri, majoritatea dintre ei muncind împreună de la înființarea firmei. Investiția care ne-a adus cea mai mare satisfacție a fost investiția în oameni, formând împreună aici o echipa indestructibilă: echipa ETERA.

Echipa Etera

”Investiția care ne-a adus cea mai mare satisfacție a fost investiția în oameni, formând împreună aici de zeci de ani o echipa indestructibilă: echipa ETERA.”

ING. CHIM. IOAN PODEA (CEO)

Cel mai recent comentariu

”Sunt niște produse naturale foarte bune! Laptele demachiant cu ulei de cătină este preferatul meu dar folosesc mai multe produse și sunt foarte mulțumită de ele. Am încercat recent și crema de mâini și de corp și am fost plăcut surprinsă de pielea catifelată și hidratată. Recomand tuturor!”

Sorina Chirilă

Despre gama Plant Activ

Având la bază o astfel de dotare tehnică și oameni cu calități deosebite, am reușit să creem o sortimentație bogată de produse care să acopere o arie largă de nevoi și cerințe ale clienților noștri. Componentele care stau la baza fabricării produselor noastre sunt extractele de plante: mușețelul, coada șoricelului, arnica, gălbenele, salvia, echinaceea, urzică, brusturele, mesteacănul, cimbrișorul, busuiocul și iederă, însa principiul activ al produselor este uleiul de cătină.
Acesta este obținut din fructele proaspete de cătină (Hippophae rhamnoides), utilizând o tehnologie proprie. Folosind esențele vegetale incluse în formule complexe am reușit crearea gamei Plant Activ în care se regăsesc produse de calitate cu acțiune intensivă și de lungă durată.
Astfel, dorința de a învinge timpul, de a păstra prospețimea tenului și tinerețea trupului, a condus la crearea cremelor hidratante și nutritive cu ulei de cătină.
Pentru menținerea unui ten neted și luminos a fost concepută crema antirid cu vitamina C și ulei de cătină care asigura protecție față de speciile reactive de oxigen, prevenind în acest fel fenomenul de îmbatranire și ridare.
La baza compoziției laptelui demachiant stă tot uleiul de cătină, care având un efect antiseptic și antiiritant asigura o curățire eficientă a tenului, conferindu-i prospețime și vitalitate.
Crema anticelulită Plant Activ tratează eficient celulita datorită conținutului bogat în carnitină și extracte de plante. Carnitina, substanță nutritivă naturală cu rol esențial în metabolismul grăsimilor, optimizează degradarea acestora. Extractele de plante (Hedera helix și Calendula officinalis) favorizează eliminarea aglomerărilor de grăsime și revitalizează țesutul, îmbunatatind aspectul și tonusul pielii înca din primele zile de tratament.
Special pentru bărbați am conceput o gama masculină PLANT ACTIV, compusă din crema de ras, loțiunea și balsamul după ras. Crema de ras conține atât extracte de plante cât și agenți de emoliere și antiseptici, care conferă pielii elasticitate și suplețe. După acțiunea iritantă a rasului, lotiunea și balsamul calmează și hidratează pielea pe lungă durata, lăsând o senzație de prospețime.
Șampoanele din gama PLANT ACTIV, au la baza ingrediente naturale specifice pentru fiecare tip de par. Astfel pentru părul uscat există șamponul Sebacon cu extract de mușețel și substanțe hidratante, iar pentru părul gras există Șamponul Sebored cu extract de plante care reduce și reglează secreția de sebum, având acțiune tonifiantă și antiseptică. Șamponul cu extract de cătină PLANT ACTIV, revitalizează părul degradat redându-i forță și elasticitatea.
Balsamul de par PLANT ACTIV prin aportul bogat de vitamine A, E și F conținute de uleiul de cătină asigură părului un tratament complex și complet.
Pentru verile toride am pregătit pentru dumneavoastră o gama completă de produse pentru plajă. Emulsia și uleiul pentru plajă împreuna cu balsamul după plajă, datorită ingredientului principal, uleiul de cătină, și a provitaminei A pe care acesta o conține, oferă protecție solară, previn efectele dăunătoare ale razelor ultraviolete și ale poluării, oferind un bronz uniform și rezistent în timp. Loțiunea după plajă are rolul de a calma arsurile solare și de a reduce inflamarea cutanată după expunerea la soare.
Suntem atenți la dorințele clienților noștri și pentru a mulțumi un număr cât mai mare dintre ei, am creat o serie de produse noi: crema hidratantă cu extract de gălbenele, care are rolul de a menține constant conținutul de apă al pielii, conferindu-i astfel suplețe și elasticitate, crema pentru ten pigmentat, această fiind o formulare modernă a produselor pentru albire, crema emolientă pentru picioare, conține ingrediente cu rol de emoliere, vitaminizare, hidratare, antimicrobiene și de reducere a stratului cornos, îngrosat și crăpat.

Despre gama Etera

Pentru a veni în întampinarea cererii de pe piață au fost create patru tipuri de pastă de dinți ETERA: pastă de dinți anticarie, pastă de dinți fără fluor, pastă de dinți cu extract de cătină și echinacea indicată în tratamentele homeopate, și pastă de dinți cu mușețel și echinacea în compoziția căreia se regăsesc într-o combinație de excepție 5 extracte de plante.

Rămânând fideli naturii și a tot ceea ce înseamna natural, sănătate și frumusețe, noi, echipa Etera, va invităm să descoperiți proprietățile deosebite ale plantelor, prin intermediul produselor noastre. Fiți alături de noi!