PRODUSE COSMETICE VEGANE, NATURALE SAU ORGANICE ?

Labirintul de cosmetice naturale

În zilele noastre, cererea de produse cosmetice naturale crește drastic. Mai puțini și mai puțini consumatori sunt dispuși să se expună maselor obscure de ingrediente sintetice care compun produsele cosmetice convenționale de astăzi. Am compilat o imagine de ansamblu pentru dumneavoastră:

Cosmetice vegane:  Cosmeticele vegane pot conține mai multe componente artificiale găsite și în produsele cosmetice convenționale. Singura diferență este că produsele cosmetice vegane nu conțin substanțe de origine animală.

Cosmetice bazate pe plante: Aceste produse conțin un procent de ingrediente care sunt de origine vegetală, de exemplu extracte, uleiuri sau substanțe obținute din materii prime vegetale.

Cosmetice naturale: Sunt obținute din materii prime provenite din natură, precum plante și minerale și dintr-o sursă naturală regenerabilă. Materiile prime traversează cea mai mică cantitate de prelucrare, iar metodele de prelucrare provoacă cel mai mic impact asupra oamenilor, animalelor și pământului.

Cosmetice organice: se referå la formularea produselor cosmetice care utilizează ingrediente de fermă ecologică. Aceste ingrediente sunt cultivate fără utilizarea de organisme modificate genetic (GM), erbicide, îngrășăminte sintetice și multe altele. Produsele de înfrumusețare ecologice certificate merg cu un pas mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *