Politică de retur

Clientul Etera Prod, denumit în continuare consumator, are dreptul să renunțe la produsele cumpărate fără a fi nevoit să justifice decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri (art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014), în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Consumatorul trebuie să verifice comanda primită și să notifice Etera Prod în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități (perioada de retragere). Produsele returnate pe motive de calitate, vor fi evaluate de Etera Cosmetice pe baza procedurilor interne și dacă nu se constată probleme de calitate, nu se va efectua rambursarea valorii acestora.

Se pot returna numai produsele cumpărate de pe site-ul www.plantactiv.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site, în momentul cumpărării, sau produse trimise eronat de către Etera Prod. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse folosite sau seturi incomplete.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să informeze Etera Prod înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia de a se retrage din contract, prin e-mail pe adresa: etera@eteracosmetice.ro sau telefonic la: 0264.266.456 sau 0730.199.813 – numere fara taxare suplimentara (avem nevoie să ne furnizați toate datele de identificare: nume, prenume, adresa și număr de telefon).

Returul produselor, împreună cu factura, se face la adresa: Etera Prod SRL, 407281 – Com. Florești, Sat Luna de Sus, D.N. E60, Km. 8, Jud. Cluj, România. Taxele de transport aferente costurilor cu returul vor fi supotate de consumator.

Returnarea produselor către Etera Prod va fi realizată prin aceeași metodă de transport prin care aceasta a livrat produsele către consumator sau prin altă metodă, aleasă de comun acord cu Etera Prod. Nu se pot returna produsele care prezintă modificări fizice (deteriorate, ambalaje desfăcute, sigilii rupte, etc.) și care nu pot fi revândute.

Etera Prod va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data preluării produselor returnate.

Important de reţinut

În eventualitatea unui retur, recomandăm trimiterea acestuia cu aceeasi firmă de curierat prin care ai primit comanda iniţial. În acest fel, riscul de pierdere sau distrugere cade în sarcina noastră. Vei primi contravaloarea produselor (conform politicii de retur), iar de restul ne ocupăm noi.

Dacă, totuşi, alegi să trimiţi returul cu altă firma de curierat, în cazul pierderii sau distrugerii coletului, sarcina rezolvării acestei probleme îţi revine integral.

.Contravaloarea produselor va fi rambursată consumatorului, după cum urmează:

  • prin virament bancar, în contul indicat de consumator