DESPRE CĂTINĂ

Cătină (Hippophae rhamnoides)

Uleiului de cătină are un conținut bogat în substanțe minerale, în acizi organici, în zaharuri, în flavonoide, în ulei gras și în vitamine: provitamina A (previne depigmentarile provocate de imbatrinire), vitamina E (cel mai apreciat antioxidant natural, realizează o bună protecție împotriva radicalilor liberi) vitamina F (amestec de acizi grași nesaturați esențiali, asigură hrănirea pielii și previne deshidratarea ei).
Asigură menținerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii și crește rezistența la agenții patogeni. Substanțele active sunt antisclerotice și încetinesc procesele de îmbătrânire. Cătina este radioprotectoare, fotoprotectoare (protecție pentru plajă) și cicatrizant puternic.
Uleiul de cătină stă la baza compoziției majorității produselor din gamele Plant Activ și Etera, fiind principiul activ al acestora. Îl utilizăm în toate cremele Plant Activ (hidratantă, nutritivă, antirid, hidratantă cu vitamina C, antiacnee, emolientă pentru picioare, cremă pentru ten pigmentat), în crema anticelulita, în laptele demachiant și laptele nutritiv, în produsele pentru păr (șamponul și balsamul cu cătină), în pasta de dinți homeopata și în cea cu protecție completă, în produsele pentru plajă (emulsie și ulei pentru plajă, balsam și loțiune după plajă) și în balsamul după ras.

2 thoughts on “DESPRE CĂTINĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *